Skip to content

Over Fieke Acupunctuur

Mensen van hun klachten afhelpen, dat is mijn passie en precies dat drijft mij in mijn dagelijkse werk. Mensen beter maken. Ik ben dus Fieke van Luxemburg, sinds 2011 gediplomeerd acupuncturist. Daarnaast ben ik sinds 2003 geregistreerd en gecertificeerd fysiotherapeut.

Toen ik kennis maakte met acupunctuur werd ik direct enthousiast van de resultaten die ermee geboekt worden en van de vele extra klachten die ik ermee zou kunnen aanpakken. Dit was voor mij de motivatie om acupuncturist te worden. De resultaten zijn boven verwachting goed. In de afgelopen jaren zijn dan ook al honderden mensen pijnvrij de praktijk uitgewandeld, of heb ik mensen kunnen verlossen van hun hooikoorts of rookverslaving.

De behandelingen zijn er altijd op gericht om snel merkbaar positief effect te bereiken, heel concreet, al binnen vijf behandelingen. In bijna alle gevallen lukt dit ook en in die incidentele gevallen dat acupunctuur geen merkbaar resultaat oplevert gaan we samen op zoek naar andere oplossingen of stoppen we de behandeling.

Acupunctuur vindt haar oorsprong in het oude China en heeft een bewezen effect bij tal van klachten. Ik sta voor een nuchtere wijze van het toepassen van acupunctuur, waarbij alles heel natuurlijk en gericht is op het resultaat van de acupunctuurbehandeling zelf. Geen ingewikkelde poespas dus. Kortom…

  • Heb je al lange tijd last van pijnklachten?
  • Heb je last van allergieën zoals hooikoorts?
  • Wil je van het roken af?
  • Ben je oververmoeid, of heb je burnoutklachten?

Aarzel dan niet en maak een afspraak voor een kennismaking of eerste intake behandeling. Je zult net als zovelen verrast worden door de nuchtere aanpak en snelle resultaten die we samen boeken.

En last but not least, de door mij gebruikte naalden zijn microscopisch dun, hierdoor voel je nauwelijks iets bij het zetten.